SATIN AL

Kenia Kamwangi Lot #70
Ülke / Country : Kenia
Çiftlik Sahibi : Ngariama Cooperative
Çiftlik Bölgesi : Kirinyaga
Türü / Type : SL 28 – SL 34
Yöntem / Method : Dry (Kuru)
Fermentasyon  : 42 saat fermente edilip, nehir suyunda yıkandı
Kurutma : 14 gün güneş altında kurutuldu
Tatlılık : Çok tatlı (şekerimsi)

Öne çıkan tatlar : Papaya, Kayısı, Bal

SATIN AL

Yirgacheffee Kochere – Yirgacheffee

Ülke / Country: Ethiopia
Rakım / Altitude: 1900 m – 2250 m
Bölgesi / Region : Yirga – Gedeo Zone
Türü / Type: Heirloom
Yöntem / Method: Dry Process
Gövde / Body: Orta / Medium
Asiditesi / Acidity:  Orta Yüksek / Medium to High

Tatsal Profili : Orman Meyvelerl, çilek, şeftali tatları yoğun alınabilmektedir.
Taste Profile: Forest Berry Fruit, Strawberry and peach flavours.

SATIN AL

Kenya Barichu Gaturiri (SL34-AA Top)

Ülke / Country: Kenya
Farmer : Barichu Farmers Cooperative
Rakım / Altitude: 1700 – 1800 m
Bölgesi / Region: Nyeri
Tipi / Type: SL-34
Yöntem / Method: Washed Process (African Bed kurutma yöntemi)
Gövde / Body: Orta / Medium
Asiditesi / Acidity: Orta – Yüksek / Medium to High

Tatsal Profili : Orman Meyveleri, ekzotik meyveler ve kakao tadı alınmaktadır.
Taste Profile : Forest Fruits, exotic fruits and cacao taste.

SATIN AL

Ethiopia Kelloo Lot # 2 Mokanisa

Ülke: Etiyopya
Çiftlik Sahibi: Israel Degfa
Hasat: 2017
Rakım: 2000 m
Çiftlik Bölgesi: Kerrecha
Tipi: Heirloom
Yöntem: Yıkanmış
Fermentasyon: 48 saat fermente edilip, 24 saat temiz suda bekletildi
Kurutma:  12 gün güneş altında kurutuld
Gövde: Orta-Yüksek
Asidite: Orta-Yüksek
Tatlılık: Çok tatlı (Şekerimsi)
Tatsal Profil: Şeftali, Kayısı, Mürdüm Eriği

SATIN AL

Rwanda – Miko Remera Lot #18
Ülke / Country : Rwanda
Çiftlik Sahibi : Epiphanie Muhirwa
Çiftlik Bölgesi : Nyamagabe
Türü / Type : Bourbon
Yöntem / Method : Wet Process
Fermentasyon  : 16 saat fermente edilip, 12 saat temiz suda bekletildi
Kurutma : 4 hafta güneş altında kurutuldu
Tatlılık : Çok tatlı (şekerimsi)

Öne çıkan tatlar : Çiçekimsi, Kuşburnu, Limonata

SATIN AL

El Salvador – Los Pirineos Lot #28
Ülke / Country : El Salvador
Çiftlik Sahibi : Gilberto Baraona
Çiftlik Bölgesi : Usulatan (Tepeca Volkanı)
Türü / Type : Bourbon Elite
Yöntem / Method : Wet Process
Kurutma : 3-4 hafta gölge altında kurutuldu
Tatlılık : Tatlı (Balımsı)

Öne çıkan tatlar : Üzüm, Portakal, Mayhoş

Sonraki Sayfa
Önceki Sayfa